okładka

Żywność a zdrowie i prawo

Gertig, Henryk, Duda, Grażyna

Rok wydania: cop. 2004.

Konserwacja żywności, Żywność higiena., Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie., Żywność higiena prawo Polska., Żywność, Przepisy o żywności, Zanieczyszczenie żywności, Badanie żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji], Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie stan na 2004 r. podręcznik akademicki., Żywność konserwacja podręcznik akademicki., Żywność higiena podręcznik akademicki., Żywność higiena prawo stan na 2004 r. Polska podręcznik akademicki.

dostępne:

1 z 1

Autor
Gertig, Henryk
Duda, Grażyna
Tytuł
Żywność a zdrowie i prawo
ISBN
83-200-3043-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2004.
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
Objętość
339 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
Hasła przedmiotowe
Konserwacja żywności
Żywność higiena.
Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie.
Żywność higiena prawo Polska.
Żywność
Przepisy o żywności
Zanieczyszczenie żywności
Badanie żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie stan na 2004 r. podręcznik akademicki.
Żywność konserwacja podręcznik akademicki.
Żywność higiena podręcznik akademicki.
Żywność higiena prawo stan na 2004 r. Polska podręcznik akademicki.
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy. Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
020
%a 8320030439
080
%a 614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
080
%a 614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Żywność a zdrowie i prawo /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c cop. 2004.
300
%a 339 s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
504
%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik dla studentów.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo %z Polska.
650
%a Żywność
650
%a Przepisy o żywności
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Badanie żywności
650
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x higiena
655
%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie %y stan na 2004 r.
655
%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x higiena%x prawo %y stan na 2004 r. %z Polska
655
%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x konserwacja
700
%a Duda, Grażyna
920
%a 83-200-3043-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 67987
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane